Dit zijn de sponsors van Ons Dorpshuis Kesteren

 

cultuur
Plus van de Pol
Stationsstraat 1-3
4041 CH Kesteren

 

Welkom bij de lekkerste PLUS van Kesteren. In onze nieuwe winkel vind je een groot assortiment en laag prijsniveau, waardoor je voor je boodschappen het dorp niet meer uit hoeft! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.

 

 

 
     
 IMGP1395

Bert de Haas Schilders
  Hoofdstraat 18

4041 AD Kesteren

Bert de Haas Schilders in Kesteren levert inmiddels alweer ruim twaalf jaar kwaliteitswerk aan een grote vaste klantenkring op zowel de zakelijke als de particuliere markt in heel Nederland. Ons team bestaat uit door onszelf opgeleide enthousiaste vakmensen die het klappen van de schilderszweep kennen.

 

 logo Lemstra Notariskantoor
Stationsstraat 34
4041 CJ Kesteren

Er zijn beslissingen en wensen die zo belangrijk voor u zijn dat u ze goed vastgelegd wilt hebben. Notariskantoor Lemstra voorziet in deze vraag.
Wij doen dit bijvoorbeeld op het gebied van onroerende zaken, nalatenschappen en testamenten, maar ook zakelijk zijn wij uw adviseur en zorgen wij voor een goede vorm voor uw onderneming.

pand Augustinus Slagerij / traiteur Hoofdstraat 12 4041AD Kesteren

Een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, waar het Ambacht met een hoofdletter geschreven wordt. Van zowel rund- als varkensvlees leveren wij vele producten en specialiteiten. Het vlees is afkomstig uit de omgeving van Kesteren. Verder is slagerij / traiteur Augustinus hét adres voor buffetten en catering; van eenvoudig tot compleet verzorgd.

 

Naamaaloos Bakkerij W. de Greef
Hoofdstraat 26
4041 AD Kesteren
Een echt familiebedrijf, zo mag je Bakkerij de Greef best typeren. In 1986 begonnen Wim en Ria de Greef in het mooie Kesteren een brood en banketbakkerij. Met hard werken en veel pioniersgeest is het bedrijf gestaag gaan groeien. Inmiddels hebben verschillende “Greefjes” een plaats in de bakkerij gevonden. Petra bestiert de winkel. Johan en Maurits bakken met veel passie heerlijk ambachtelijk brood. Herman is een enthousiaste banketbakker. Met elkaar drukken zij een heel eigen stempel op het bedrijf.
logllo

De Heerlijckheyt Catering Nedereindsestraat 27
4041 XE Kesteren

Of het nou hapjes zijn voor een verjaardag, een paar hartige taarten voor de opening van een bedrijf, broodjes voor de lunch of toch liever een kom soep? De Heelijckheyt heeft het.
Hubo Logo Zwart CMYK Hubo Kesteren
Nedereindsestraat 30a
  • 4041XG Kesteren
Bij onze winkel krijgt men persoonlijk advies voor elke denkbare klus. Met de kleine klusjes die je in huis verricht, of zaken die een grote aanpak vereisen. We helpen je graag en bezorgen en monteren indien gewenst bij je thuis, zelfs buiten de openingstijden van de winkel. Dat is service die je van ons mag verwachten!