welzijnspraktijk KroonELklik op  logo voor de website.

logo kroonel

Klankschaalsessie

Zowel in het voor- als najaar wordt er in “Ons Dorpshuis” 1x per maand op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur een klankschaalsessie gegeven.

De actuele data zijn te vinden in de agenda van “Ons Dorpshuis” en op website van KroonEL onder  Activiteiten (klik  hier)

en is géén inloopactiviteit!

Voor meer informatie en/of te zien of er nog een plaatsje vrij is, kun je direct telefonisch (06-30110887) contact opnemen

met Elly van Welzijnspraktijk KroonEL, die tevens de sessies verzorgt.

Klankschalen geven diepgaande trillingen op verschillende frequenties, die diep doordringen in lichaam en geest. Deze klanken dringen zelfs door tot in de diepere lagen van het bewustzijn.
Het gebruik van klank als helende kracht gaat duizenden jaren terug.

Ons lichaam bestaat ongeveer voor 70% uit vocht. De trillingen van een klankschaal kunnen via de huid tot in het lichaamsvocht doordringen. Zie het als een steentje dat je in het water gooit. De rimpeling die hierbij ontstaat, breidt zich steeds verder uit.
Dit gebeurt ook door de trillingen, die de klankschaal voortbrengt. Zodra ze je lichaam bereiken komt het vocht in je cellen in beweging. Alles wordt hierbij als het ware intern zachtjes gemasseerd. Eventuele blokkades worden minder of verdwijnen zelfs. Op deze manier kan alle spanning in het lichaam aangeraakt worden.

Elk gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging en trilt zuiver in een eigen frequentie. Bij een ziek orgaan of een blokkade is deze frequentie verstoord. Door de trilling van de klankschaal zal het lichaam eerst met deze trilling meetrillen. Beide trillingen, die van de schaal en die van jou, zullen harmonie zoeken en op gelijk niveau gaan trillen, waarna het lichaam weer gemakkelijker in zijn eigen trillingsfrequentie kan komen. Dit proces is zelfs met Kirlian-fotografie vast te leggen.

Klankschalen kunnen gewoon om en/of door plaatsing op het geklede lichaam gebruikt worden. Door de schalen op het lichaam te zetten wordt het lichaam over een behoorlijk groot oppervlak diep gemasseerd.

klankschalen 768x532Werken met klankschalen geeft de mogelijkheid tot:

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning en balans.
  • Betere concentratie.
  • Rust in denkprocessen.
  • Beter slapen.
  • Meer vitaliteit, energie.
  • Verhoging van de creativiteit.
  • Opheffen van blokkades.
  • Meer positieve emoties.
  • Meer inzicht in jezelf.klankschalen 3

klankschalen 2

 

Privacy Policy    Disclaimer

Klik hier voor onze sponsors

© 2023  Dorpshuis Kesteren