Welkom op de website van Ons Dorpshuis.


Vereniging “Ons dorpshuis” is het ontmoetingscentrum van Kesteren.

Een prachtige accommodatie waar de sfeer en ongedwongenheid centraal staan.
Tal van verenigingen en activiteiten vinden er onderdak, maar ook inwoners van onze gemeente en omstreken zijn van harte welkom.
De ideale plek om een gezellig praatje te maken met een heerlijk kopje koffie, een kaartje te leggen of gezamenlijk wat te handwerken er zijn vele mogelijkheden.

We hebben verschillende zalen,  waarvan 1 met podium  en vaste bar, die  zijn  te  huur voor leden, particulieren, verenigingen en/of  bedrijven voor gezellige  bijeenkomsten,  vergaderingen enz. Voor meer informatie kan u mailen via ons contact formulier.

De openbare bibliotheek Rivierenland is ook  in ons dorpshuis gevestigd,  men kan boeken ruilen ook al is de bibliotheek  niet bemand, men kan dat zelf regelen  met een pasje.

Het kernpunt, onderdeel van de gemeente waar men terecht kan voor hulp vragen, en informatie over b.v. uitkeringen, thuishulp enz. is ook bij ons gevestigd elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

We zijn  in het  bezit van een AED die eigendom is van de EHBO Kesteren. Deze AED hangt in de hal.

En het belangrijkste is dat ons team van vrijwilligers zich allemaal inzetten om “Ons Dorpshuis” een gezellige, actieve en gastvrije plek voor iedereen te laten zijn.


Tot ziens in  “Ons Dorpshuis”